• VIZIONI

    Përgatitja e burimeve njerëzore për nevojat aktuale të ekonomisë.
Orari i provimeve afati i Qershorit 2015 (Bachelor)

Të nderuar studentë gjeni të bashkangjiur orarin e provimeve për afatin e Qershorit 2015 për studimet Bachelor.

Më shumë

Paraqitja e provimeve afati i Qershorit 2015

Njoftohen studentët e Fakultetit Ekonomik  niveli Bachelor dhe Master, se paraqitja e provimeve për afatin e Qershorit  do të behët nga data: 22.05.2015  deri më  27.05.2015. St...

Më shumë

Informatë

Me datën 23 Maj 2015 Fakulteti Ekonomik organizon Absolventiadën 2015.Për kënaqësinë tuaj përkujdeset Xhela me Orkestër, Tarabuka dhe DJ. Mbrëmja mbahet në Hotelin "Ana-Benz", duke fillua...

Më shumë

Forumi Ekonomik Studentor në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Prishtinës

Më datë 20.04.2015 në Fakultetin Ekonomik te UP është mbajtur Forumi Ekonomik Studentor (FER) . Takimi i sivjetmë i FER-së që mëton të jetë një organizim tradicional, ka bashkuar studentë të Fakult...

Më shumë

Prezantimi dhe pjesëmarrja e studentëve të Fakultetit Ekonomik të UP-së në Forumin ekonomik të studentëve të AUK-ut

Me dt. 16.04.2015,  Klubi i Ekonomistëve në Universitetin Amerikan Të Kosovës (AUK)  ka organizuar Forumin ekonomik të studentëve,  ku janë prezantuar dhe diskutuar tema lidhur me çë...

Më shumë