Njoftim për Lirim nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2016/17

  Prioritetet që janë përfshirë si kritere për lirim nga pagesa e semestrit sipas njoftimit me nr. prot: 599 dt:06.3.2017 janë:
  [1] Prioritet të parë për lirim do të kenë studentët me status të rregullt në nivelin bachelor në raport me studentin qe ka status me korrespondencë në nivelin bachelor dhe me studentin e nivelit master;

   [2] Prioritet të dytë për lirim do të kenë studentët që kanë statusin e studentit me korrespondencë në nivelin bachelor në raport me studentin e nivelit master.
  [3] Studenti i nivelit master mund të lirohet vetëm nëse nuk ka studentë që i takojnë dy prioriteteve paraprake.

  Studentët përfitues në Fakultetin Ekonomik  të së drejtës për lirim nga pagesa duhet të parashtrojnë kërkesë në zyren e Financave në Fakultete përkatëse, për rimbursim të mjeteve të paguara për regjistrim të semestrave përkatës të vitit akademik 2016/2017, duke bashkëlidhur dokumentet si në vijim:

  - Formularin (shkarko këtu)
   
  - Fletëpagesën e semestrit.
   
  - Kopja e letërnjoftimit, ID –kartela studentore ose indeksi.
   
  - Kopjen e kartelës së bankës (nr. i xhirollogarisë të jetë i qartë).
   
  Pranimi i dokumenteve bëhet në zyrën e shërbimit të Financave nga data 16. 06. – 28. 06. 2017, (ditë pune) nga ora 10 deri 15:00.  
   

  Për të shikuar listën
  kliko këtu 

  Këshillë Juridike: Studentët e pakënaqur me vendim e Këshillit Drejtues,  për lirim nga pagesa e semestrave për  vitit akademik 2016/17, kanë të drejtë ankese  pas publikimit të listave në tabelën e shpalljeve dhe në ueb-faqen e UP-së. Afati i ankesave është 48 orë, përkatësisht fillon nga data: 13.06.2017 deri më 15.06.2017.  Ankesa duhet të përmbaj. nr. e dosjes që ka aplikuar, studenti, nivelin e studimeve dhe statusin e studentit.  Ankesat dorëzohen në ndërtesën e rektorati të UP-së, zyra nr. 2.
   

Arkiva e lajmeve

«qershor»
MaEnPrShDi
2829 3031123
4 5678910
11121314151617
181920 21222324
2526272829301
2345678