Prezantim nga American Councils for International Education

  Prezantim nga American Councils for International Education Të nderuar absolvent dhe të diplomuar të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, ftoheni të merrni pjesë në ligjeraten e hapur të American Councils for International Education.
  Tema: Programi i bursave të masterit Kosovo American Education Fund (KAEF)

  Prezantues: Drejtor i zyres, z. Gjeni Shporta

   

  Data: 21 Qershor 2017

  Ora: 11:00h - 12:00h

  Vendi: Qendra për Zhvillim të Karrierës " Universiteti i Prishtinës " Hasan Prishtina "

  Adresa: Biblioteka Kombetare e Kosoves " Pjetër Bogdani ", Kati i I  E organizuar nga: Qendra për Zhvillim të Karrierës – QZhK – Universiteti i Prishtinës “ Hasan Prishtina “ dhe American Councils for International Education


  Kosovo American Education Fund (KAEF)

  Kosovo American Education Fund (KAEF) është një fond i vazhdueshëm i edukimit, dedikuar të kontribuoj në zhvillimin ekonomik afatgjatë të Kosovës përmes edukimit. KAEF-i ofron bursa të plota të nivelit master për kosovarët për t’u shkolluar në universitetet e përzgjedhura amerikane. Prej vitit 2005 deri më sot, KAEF-i ka ndarë mbi 90 bursa të nivelit master duke u bazuar në një proces konkurrues, meritor dhe si i tillë nuk diskriminon në baza etnike, moshe, race, gjinie, feje apo nevojave të veçanta.


  Procesi i Aplikimit:

  Fillimisht, aplikacionet e plotësuara online, shqyrtohen nga ekspertët amerikanë të arsimit të lartë. Në fazën e dytë,  kandidatët e vlerësuar do t’i nënshtrohen intervistës dhe testimeve (TOEFL, GMAT/GRE). Së fundmi bëhet përzgjedhja e studentëve në bazë të vlerësimeve të aplikacioneve, rezultateve të testeve dhe të intervistës.

  Aplikacioni i KAEF-it për bursa të nivelit master është i hapur dhe afati i fundit për aplikim është 10 Korrik 2017. Aplikacionit mund t’i qaseni në këtë vegëz: https://www.kaef-online.org
Arkiva e lajmeve

«prill»
MaEnPrShDi
262728 2930311
23 4567 8
910 11 12131415
16 171819 202122
23242526272829
30123456