Vendim për ndarjen e bursave universitare për studentët e Universitetit të Prishtinës të cilët i kanë plotësuar kushte e konkursit për vitin akademik 2016/17.

    Vendim për ndarjen e bursave universitare për studentët e Universitetit të Prishtinës të cilët i kanë plotësuar kushte e konkursit për vitin akademik 2016/17. Për të shikuar listën kliko këtu.
 

Studentët që janë përfitues të bursës universitare për vitin akademik 2016/17  duhet të paraqiten në zyrën e shërbimit financiar të fakultetit përkatës me dokumentet si në vijim:

1.      Kopja e letërnjoftimit
2.      Xhirollogaria e bankës-aktive.


Këshill Juridike: Studentët të cilët  konsiderojnë se kanë pasur të drejtë përfitimi të bursës universitare për rezultatet e  arritura gjatë vitit akademik 2015/16 dhe nuk janë përfshirë në listën e përfituesve të bursës, kanë të drejtë ankese  pas publikimit të listave në tabelën e shpalljeve dhe në ueb-faqen e UP-së.  Afati i ankesave është 48 orë,  përkatësisht fillon nga data 03.04.2017 deri më  05.04.2017 ora 15:00.Ankesat duhet të dorëzohen në ndërtesën e Rektoratit,  zyra Nr.2.  

Arkiva e lajmeve

«shkurt»
MaEnPrShDi
29 3031 1234
56 78 91011
1213 14 1516 1718
19202122232425
2627281234
567891011