Te gjithe studentet qe kane prezantuar ne Lenden: Ekonomia e Kosoves dhe BE-se, te dergojne ne emailin [email protected], punimet e prezantuara, emrin dhe mbiemrin, drejtinin, si dhe profesorin ku i kane ndjekur ligjeratat. Punimet duhet te dergohen deri me daten: 07.06.2017 - e merkure. Asistenti i lendes, Berat Rukiqi
publikuar: 05-06-2017
Lajmet 1 deri 20 (prej 715)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >|