• VIZIONI

    Përgatitja e burimeve njerëzore për nevojat aktuale të ekonomisë.


Njoftim per provime diferenciale 2017/18

 Njoftohen të gjithë studentët master nga drejtimet tjera që e kanë kaluar provimin pranues dhe do ti nënshtrohen provimeve diferenciale se, paraqitja e provimeve do të mund të bëhet nga data ...

Më shumë

Shtyhet Afati i paraqitjes se provimeve për Afatin e Qershorit 2018

Njoftohen studentët e Fakultetit Ekonomik të studimeve Bachelor dhe Master se shtyhet afati i paraqitjes se provimeve deri me datën 07.06.2018 ( e enjte).

Më shumë

Ligjëratë e hapur nga fusha e ekonomisë me profesor Edmond Berishën

Më 31.05.2018 prej orës 16:30 në Amfiteatrin  e Vogël  e Fakultetit Ekonomik, do të mbajë ligjëratë publike Prof. Ass. Dr. Edmond Berisha, profesor në Montclair State...

Më shumë

Mbledhja Konstituive e Këshillit të Studentëve të Fakultetit Ekonomik

Njoftohet organizatat studentore që kanë fituar mandate në Këshillin e Studentëve në Fakultetin Ekonomik, se mbledhja konstituive e Këshillit Studentor do të mbahet me 28.05.2018, në ora 14:00 në S...

Më shumë

Paraqitja e provimeve për afatin e Qershorit 2018

Njoftohen studentët e Fakultetit Ekonomik të nivelit Bachelor, Master dhe Doktoratë, se SEMS do të jetë i hapur për paraqitjen e provimeve për afatin e Qershorit  2017/2018, prej datës 22.05.2...

Më shumë