• VIZIONI

    Përgatitja e burimeve njerëzore për nevojat aktuale të ekonomisë.


Shtyhet afati për zgjedhjen e lëndëve Zgjedhore në SEMS

Njoftohen studentët e studimeve Bachelor, dhe Master se shtyhet afati për zgjedhjen e lëndëve zgjedhore deri me datën 26.03.2020.
 
 

 

Më shumë

Telegram ngushëllimi me rastin e ndarjes nga jeta të Prof. Dr. Rifat Blaku

Sot morëm lajmin e hidhur për shkuarjen në amshim të Prof. Dr. Rifat Blakut, mësimdhënesit dhe pedagogut tonë shumëvjeçarë të Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Prishtinës.

Isht...

Më shumë

NJOFTIM PËR STUDENTËT RRETH MËSIMIT VIRTUAL

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” njofton të gjithë studentët se janë finalizuar përgatitjet për të vijuar me mësim virtual.Secilit prej jush i është krijuar e-mail i personal...

Më shumë

NJOFTIM LIDHUR ME VEPRIMET E NEVOJSHME, KARSHI SITUATËS AKTUALE PAS PARAQITJES SË RASTEVE ME COVID-19

Bazuar në vendimin e fundit të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe menaxhmentit të Universitetit të Prishtinës’ Hasan Prishtina” datë 15.03.2020, ju ...

Më shumë

NJOFTIM

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) njofton të gjithë nxënësit, prindërit, punonjësit e arsimit se për shkak të masave parandaluese rreth koronavirusit (COVID &ndas...

Më shumë