Brit Talks - Datë:19 Prill 2018 / Ora:12:00 në ndërtesën e ish-Kino APJ-së

  Të nderuar studentë dhe të diplomuar të Universitetit të Prishtinës " Hasan Prishtina", ju ftojme të bëhëni pjesë e kremetës së ditëlindjës së 92-të të Mbretëreshës Elizabeta. Organizuar nga Ambasades Britanike në Kosovë.

   Pjesë e këtij kremtimi do të jenë edhe Brit Talks që do të mbahen në të njëjtën ditë me 19 prill 2018, prej orës 12:00 në ndërtesën e ish-Kino APJ-së.
   
   
   
  Për pjesëmarrje, ju lutem aplikoni në: [email protected]
   
   
   
  Subjekti: Pjesëmarrës në Brit Talks
   
  Përmbajtja e emailit:
   
  -Emri dhe Mbiemri,
   
  -Email adresa dhe numri i telefonit.
   
   
   
  Aplikimet pranohen deri me datë: 18 Prill 2018, në ora 12:00h. 
   
   
   
  ***
   
   
   
  Njihuni me Agjenden e Brit Talks
   
   
   
  AGENDA - Brit Talks at Kino APJ
   
  • 11:20 HMA, DHM, HoS, BE, BC, photographers and guest speakers arrive at the venue.
   
  • 11:30 Guests arrive at the main entrance.
   
  • 11:45 to 11:50 HMA interviewed by BE Pristina’s internal FB journalist.
   
  • 12:00 to 12:05 Short Movie
   
  • 12:05 to 12:25 Mr Iraj Hashi, Professor of Economics, Coordinator of the Erasmus+ Project ‘EUFORIA’ , School of Business, Leadership and Economics, Staffordshire University.
   
  • 12:25 to 12:35 Q&A
   
  • 12:35 to 12:50 Short Break (Mr Iraj Hashi interviewed by BE Pristina’s internal FB journalist)
   
  • 12:50 to 13:10 Ms Joanna Hanson, former FCO Employee, Co-founder of the NGO ‘New Perspektiva’.
   
  • 13:10 to 13:20 Q&A
   
  • 13:20 to 13:35 Short Break (Ms Joanna Hanson interviewed by internal FB journalist)
   
  • 13:35 to 13:55 Mr Muhamet Hamiti, Associate Professor, Department of English, Faculty of Philology, Pristina-Kosovo.
   
  • 13:55 to 14:05 Q&A
   
  • 14:05 to 14:30 Collage of Voiceless Videos TBD and serving of famous British afternoon tea, freshly baked scones with cream and jam known as Cream Tea. & Mr Muhamet Hamiti interviewed by internal FB journalist.
   
   
   
  https://www.gov.uk/world/kosovo
  https://www.facebook.com/UKinKosovo/
   
   
   
  Suksese!  Brit-Talks.jpg

   

Arkiva e lajmeve

«korrik»
MaEnPrShDi
25262728 29301
2345 678
91011 12131415
16 17 1819 202122
23242526272829
303112345