Kalim nga studimet me korrespodencë në studime të rregullta

  Studentët me korrespodencë që kanë arritur rezultate të shkëlqyera në mësim, mund të paraqesin kërkesë për lejimin e kalimit nga studimet me korrespodencë në studimet e rregullta, duke iu referuar vendimit nr. 2/871 datë 11.10.2017, të Senatit të Statutit të Universitetit të Prishtinës “ Hasan Prishtina" .

  Kërkesa për kalim nga studimet me korrespodencë në studimet e rregullta, mund t’i paraqesin, prej datës 13.10.2020 deri më datë 16.10.2016, prej orës 10:00 deri në ora 15:00, çdo ditë të punës, dokumentacioni i pa kompletuar dhe i paraqitur pas afatit nuk do të shqyrtohen.

  1.      Kërkesen   ( shkarko )  duhet të dorëzoj te zyrtari përkates i departmentit pasi që e protokolon në arkiv të  Fakultetit Ekonomik.
  2.      Fotokopjen e ID kartelës  
  3.      Fotokopjen e letërnjoftimit
   
  Certefikatën e notave dhe Dëshminë  se gjate studimeve nuk ka përsëritur (vërtetimin) do ta nxjerrin vete zyrtaret (provimet e dhëna dhe note mesatare gjate   studimeve).

  Kërkesa e protokoluar në arkivë,dorëzohet në sporetelet e shërbimit të studimeve bachelor

Arkiva e lajmeve

«tetor»
MaEnPrShDi
28 29301 234
56 7 8910 11
12 131415161718
19 2021 22 232425
2627282930311
2345678