Lajmërim për pranimin e studentëve të rinj në vitin akademik 2017/18 në programin e doktoratës

  Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” në Prishtinë në konkursin e vitit akademik 2017/2018 do të pranojë gjithsejtë 50 studente ne nivelin e doktoratës.
   Studentet sipas drejtimeve :
   
   Banka dhe Financa maksimum deri në 15 studentë;
   
   Menaxhment dhe informatikë maksimum deri në 15 studentë;
   
   Marketing maksimum deri në 10 studentë;
   
   Ekonomiks maksimum deri në 10 studentë;
   
  Kriteret për vlerësimin e studentëve të pranuar në studimet e doktoratës do të jenë të përcaktuara me konkurs.
   
  Provimi pranues do të mbahet nga këto lëndë:
   
   
  Studentet e drejtimit Banka dhe Financa hyjnë ne provim pranues në lëndët:
   
   
   
   

  Studentet e drejtimit Menaxhment dhe Informatikë hyjnë në provim pranues në lëndët:
   
   
   
  3. Management and Organisation Theory
  Management and Organisation Theory
  Management and Organisation Theory
   
  Studentët e drejtimit Marketing hyjnë në provim pranues në lëndët:
   
   
   
   
  Programi i doktoratës në Departamentin Ekonomiks, do jetë programi i akredituar për Gjuhë Angleze.

  Studentët e drejtimit Ekonomiks, hyjnë në provim pranues në lëndët:
   
   
   

Arkiva e lajmeve

«korrik»
MaEnPrShDi
25262728 29301
2345 678
91011 12131415
16 17 1819 202122
23242526272829
303112345