Lajmërim për pranimin e studentëve të rinjë në vitin akademik 2017/18 Konkurs plotesues afati i dyte

  Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Prishtines “Hasan Prishtina” në Prishtinë në konkursin e vitit akademik 2017/2018 do të pranojë gjithsejt ne nivelin Bachelor 950 studente të rregullt, 650 me korrespodencë dhe 50 studentë të rregullt në programin në gjuhën angleze.
  Ne afatin e pare nuk jane plotesuar te gjitha vendet e parapara per regjistrim ne afatin e dyte do te plotesohen vendet e lira.

   Studimet e rregullta niveli Bachelor sipas departamenteve/programeve:
   Banka dhe Financa 300 studentë;
   Menaxhment dhe informatikë 230 studentë;
   Marketing 150 studentë;
   Ekonomiks 150 studentë;
   Kontabilitet 120 studentë.
  Studimet me korrespodencë niveli Bachelor sipas departamenteve/programeve
   Banka dhe Financa 250 studentë;
   Menaxhment dhe informatikë 200 studentë;
   Marketing 100 studentë;
   Ekonomiks 100 studentë.
   
  Në programin në gjuhen angleze do te regjistrohen gjithesejt 50 studente të rregullt.
   
  Kriteret për vlerësimin e studentëve të pranuar në studimet e rregullta dhe me
  korrespodencë do të jenë:
   70% nga testi i provimit pranues dhe
   30% nga suksesi i treguar në shkollën e mesme.

  Provimi pranues do të mbahet nga keto lendë:

  Në programin Studimor – Applied Economics and Management program studimi në gjuhën
  angleze, studime te nivelit Bachelor, do të pranohen gjithsej 50 studentë në studime të rregullta.
  Provimi pranues do të mbahet nga këto lëndë:
  1. Hyrje ne ekonomi
  2. Matematikë dhe
  3. Gjuhë angleze

Arkiva e lajmeve

«korrik»
MaEnPrShDi
25262728 29301
2345 678
91011 12131415
16 17 1819 202122
23242526272829
303112345