Lista e studentëve me të drejtë vote në zgjedhjet studentore 2018 (Fakulteti Ekonomik)

    Të drejtë vote në zgjedhjet studentore kanë studentët të cilat e kanë regjistruar vitin akademik (të dy semestrat) në të cilin mbahen zgjedhjet (2017/2018). Udhëzohen studentët të cilët i kanë regjistruar të dy semestrat në afatin e paraparë dhe emrat e tyre nuk figurojnë në këtë listë, t'i drejtohen me shkrim  (te protokoluar ne arkiv) dhe te dorëzohen ne sportelin e departamentit perkates ne administrat.


    Lista e studentëve me të drejtë vote në zgjedhjet studentore 2018 (kliko këtu)

    Kërkesë – Emri im nuk gjendet ne listen preliminare te votuesve per zgjedhjet studentore 2018Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
29 30 31 1234
5 6 7 8 91011
12 13 14 15161718
19202122232425
262728293012
3456789