Mbledhja Konstituive e Këshillit të Studentëve të Fakultetit Ekonomik

  Njoftohet organizatat studentore që kanë fituar mandate në Këshillin e Studentëve në Fakultetin Ekonomik, se mbledhja konstituive e Këshillit Studentor do të mbahet me 28.05.2018, në ora 14:00 në Sallen e profesorëve.
   Rendi i ditës

  1. Konstituimi i Këshillit të studentëve në Fakultetin Ekonomik,
   
  2. Verifikimi i mandateve sipas listave prioritare dhe pranimi i mandateve për anëtarë të
  Këshillit të studentëve 2018(të respektohen kuotat gjinore sipas rregullores - çdo e treta femër)

  3. Nënshkrimi i Deklaratës Etike.
   
  4. Zgjedhja e sekretarit të Këshillit të studentëve (zgjedhja bëhet me aklamacion)
   
  5. Zgjedhja e Kryesuesit të Këshillit të studentëve (zgjedhja bëhet me votim të fshehtë)
   
  Sekretari i Fakultetit Ekonomik,
  Valbona Zhubi, kryesuese e KZF

Arkiva e lajmeve

«gusht»
MaEnPrShDi
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789