NJOFTIM - Për ndërrim programi, vazhdim të studimeve, transfer dhe njohje të provimeve për vitin akademik 2020/2021

  1. Njoftohen të gjithë studentët e nivelit të studimeve Bachelor dhe Master të Fakultetit Ekonomik, së afati i dorëzimit të kërkesave për Vazhdim të studimeve, Njohje të provimeve , do të hapet prej datës 13.09.2020 deri me 16.9.2020.  në ora 15:00

  I.                  Njoftohen të gjithë studentët e nivelit të studimeve Bachelor  të Fakultetit Ekonomik, së afati i dorëzimit të kërkesave për Ndërrim të programit studimeve, do të hapet prej datës 13.09.2020 deri me 16.9.2020.  në ora 15:00.

  II.               Dokumentacioni për vazhdim të studimeve, transfer dhe njohje të provimeve duhet të përmbajë:

   - kërkesën, (origjinal)
  - vërtetimin për statusin e studentit, (origjinal)
  - çertifikatën e notave (origjinal)
  - Indeksin apo kartelën identifikuese të studentit (kopje),
  - Kandidatët për transfer përveç dokumentacionit të lartcekur duhet të bashkëngjisin edhe programin mësimor dhe vendimin për akreditimin e programit mësimor (origjinal).

  IV – Dokumentacioni i kompletuar të protokollohet dhe të dorëzohet në zyrën për arkiv dhe protokoll të Fakultetit.

   

  Shënim: Kërkesa mund të shkarkohet në web faqen e FE.  (Shkarko)

  Vendimi (shkarko)


   

   

   

   

   

Arkiva e lajmeve

«tetor»
MaEnPrShDi
28 29301 234
56 7 8910 11
12 131415161718
19 2021 22 232425
2627282930311
2345678