NJOFTIM LIDHUR ME VEPRIMET E NEVOJSHME, KARSHI SITUATËS AKTUALE PAS PARAQITJES SË RASTEVE ME COVID-19

  Bazuar në vendimin e fundit të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe menaxhmentit të Universitetit të Prishtinës’ Hasan Prishtina” datë 15.03.2020, ju informojmë se Fakulteti Ekonomik, ka formuar ekipin me staf esencial i cili është në gatishmëri për kryerjen e
  shërbimeve të domosdoshme për studentët, personelin dhe palët e tjera. Ekipi me staf esencial përbëhet nga: Dekani, Prodekanët, Sekretarja e Fakultetit, Zyrtaret e lartë për çështje të studentëve bachelor dhe master, Zyrtarët për çështje të studentëve bachelor dhe
  master të departamenteve përkatese, Zyrtari I TI-së dhe Zyrtari i arkives.

  Prof.Ass.Dr.But Dedaj, Dekan ,                                         [email protected]                                   
  Prof.Asoc.Dr.Driton Balaj, Prodekan ,                             [email protected]                             
  Prof.Asoc.Dr.Afëdita Berisha ,                                         [email protected]         
  Valbona Zhubi, Sekretare ,                                                [email protected]                                           


  DritaZhushi, Zyrtar e lartë për Bachelor,                            [email protected],                   
  Gjylasfije Berisha, Zyrtar e lartë për Master,                      [email protected]      
  Remzi Gashani , Zyrtar për Master,                                     [email protected]                     
  Valon Daki , Zyrtar për Master,                                          [email protected]                                                               

  Besart Ratkoceri ,Zyrtar për Bachelor BF dhe KON,          [email protected] 
  Albana Kelmendi , Zyrtar për Bachelor MXH dhe              [email protected] 
  Programi.anglisht,                                                                                 
  Zara Mirena , Zyrtar për Bachelor EK dhe MK,                    [email protected]               
  Shemsije Gashi ,Zyrtare në arkiv,                                          [email protected]                                  

  Kujtim Berisha , Zyrtar i TI-së ,                                             [email protected]                                    
                                     
  Ekipi me staf esencial gjatë orarit të punës  është  në gatishmëri online nga shtëpia.
  Kërkesat për shërbime bëhen në të gjithë email-at e ekipit esencial 
  Pasi shqyrtohen kërkesa, pala informohet kur mund të pranojë fizikisht shërbimin.
  Personeli tjetër i Fakultetit Ekonomik, është në gatishmëri që nëse është e nevojshme të përgjigjet në thirrjen për ndihmë për realizimin e detyrave të domosdoshme.
  Faleminderit për mirëkuptim!

  Me respekt Menaxhmenti i  Fakultetit Ekonomik.
   

Arkiva e lajmeve

«korrik»
MaEnPrShDi
29 301 2345
6 789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789