Njoftim

    Njoftohen të gjithë studentët të cilët janë të interesuar për Transfer nga fakultetet tjera të UP-së dhe Universitetet tjera në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” - Fakulteti Ekonomik, se mund të paraqesin kërkesë për lejimin e transferit duke iu referuar nenit 144 të Statutit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.a

 Kandidatet duhet të paraqesin këto dokumente:

1.      Indexin – ID,

2.      Çertifikatën e notave,

3.      Vërtetimin  student i rregullt,

4.      Planprogramin e studimeve dhe

5.      Vendimin mbi akreditimin e Universitetit nga vjen kandidati.

 

Kërkesa për transfer, mund t’i paraqesin në Arkivin e Fakultetit Ekonomik  prej dates 02.10.2019 deri me datë 05.10.2019, prej orës 10:00 deri në ora 15:00, dokumentacioni i pa kompletuar dhe i paraqitur pas afatit nuk do të shqyrtohen.

Arkiva e lajmeve

«tetor»
MaEnPrShDi
30 1 2 3456
78 9 10111213
14 15 16 17181920
21222324252627
28293031123
45678910