Njoftim

     Në mbledhjen e Senatit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, të mbajtur me datë 19.04.2018, pika 5 e rendit të ditës, u aprovua e drejtja e mbrojtjes së punimit të doktoratës e kandidatit Alban Elshani (Nr. Prot.1/73, datë 23.04.2018). 
     Njoftohen të gjithë të interesuarit, se me datën 03.05.2018 (e enjte) në ora 13.00, në Fakultetin Ekonomik (Amfiteatri i Vogël), kandidati MSc. Alban Elshani, i nënshtrohet mbrojtjes publike të Punimit të Doktoraturës, me temën: “Efektet e tatimit linear dhe atij progresiv në rritjen ekonomike në Kosovë – studim krahasues”, me mentor Prof.Dr. Skender Ahmeti, para komisionit profesional, në përbërje prej: Prof.Asoc.Dr. Rrustem Asllanaj-kryetar i komisionit, Prof.Dr. Ajet Ahmeti- anëtar i komisionit, Prof. Dr. Etem Iseni -anëtar i jashtëm i komisionit (Universiteti Shtetëror i Tetovës).

Arkiva e lajmeve

«gusht»
MaEnPrShDi
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789