Njoftim për fillimin e mbajtjes së provimeve Afati i Janarit 2019

  I - Njoftohen të gjithë studentët e nivelit të studimeve bachelor dhe  master, se prej datës 05.02.2019 do të fillojë mbajtja e provimeve, për afatin e janarit, të vitit akademik 2018/2019.

  II - Mbajtja e provimeve në afatin e janarit do të organizohet nga data 05.02.2019 deri me 03.03.2019 sipas orarit të publikuar në web faqe të FE-së.

  III – Vendosja e notave në SEMS, duhet të behet jo me larg së 10 ditë kalendarike nga data e mbajtjes së provimit.

  IV - Studentët të cilët nuk i kanë kryer obligimet e pagesës së semestrit dimëror nuk kanë të drejtë të paraqesin provime apo të kryejnë shërbime tjera administrative për vitin akademik 2018/2019.


  Orari i provimeve me salla dhe orë Afati i Janarit 2019 (Bachelor)
  Orari i provimeve me salla dhe orë Afati i Janarit 2019 (Master)

Arkiva e lajmeve

«tetor»
MaEnPrShDi
30 1 2 3456
78 9 10111213
14 151617181920
21222324252627
28293031123
45678910