Njoftim për ndërrim statusi (kalim nga studimet me korrespodencë në studime të rregullta)

  Njoftohen  studentët e Fakultetit Ekonomik të studimeve bachelor se aplikimi për ndërrim statusi të studentit (nga studimet me korrespodencë ne studime të rregullta  do të bëhet me date 9.10.2018 dhe 10.08.2018 (e marte dhe merkure deri ora 16.00)
  Të gjithë studentët që i plotësojnë këto kushte si më poshtë mund të aplikojnë për ndërrim statusi (vendimi i Senatit me nr.22/871 të dates 11.10.2017) shkarko  vendimin e Senatit.

  1. - Kërkesen   ( shkarko –ndërrim statusi ) duhet të dorëzoj te zyrtari perkates pasi që e protokolon kerkesen ne arkiv  të   Fakultetit Ekonomik.
  2. - Fotokopjen e ID kartelës  
  3. - Fotikopjen e letërnjoftimit 
  4.-  Certefikatën e notave do ta nxjerrin vete zyrtaret (provimeve)te dhena me note mesatare gjate
  studimeve  
  5.-Dëshminë  se gjate studimeve nuk ka perseritur (vertetim)
   
  Rezultatet do te shpallen me date 11.08.2018 .Studentët të cilët bëjnë kërkese dhe i plotësojnë kushtet do ta regjistrojne vitin( semestrin) pasi të marrin vendimin për lejim me datë 11.10.2018 dhe 12.010.2018 (ata qe kane kryer pagesen me heret duhet te lajmerohen ne sherbimin e financave per
  kthim te mjeteve).
   
   

Arkiva e lajmeve

«qershor»
MaEnPrShDi
27 28 29 303112
34 56 789
10 111213141516
17 181920212223
24252627282930
1234567