Njoftim për ndërrim statusi (kalim nga studimet me korrespodencë në studime të rregullta)

  Njoftohen  studentët e Fakultetit Ekonomik të studimeve bachelor se aplikimi për ndërrim statusi të studentit (nga studimet me korrespodencë ne studime të rregullta   do të bëhet  me date 3.10.2019 dhe 4.10.2019 ejte dhe premte  deri ora  16.00)
   Të gjithë studentët që i plotësojnë këto kushte si më poshtë mund të aplikojnë për ndërrim statusi (vendimi i Senatit me nr.22/871 të dates 11.10.2017) shkarko  vendimin e Senatit.

   

  1.      Kërkesen   shkarko )  duhet të dorëzoj te zyrtari perkates pasi që e protokolon kerkesen ne arkiv të  Fakultetit Ekonomik

  2.      Fotokopjen e ID kartelës  

  3.      Fotikopjen e letërnjoftimit 

   

  Certefikatën e notave do ta nxjerrin vete zyrtaret (provimeve)te dhena me note mesatare gjate   studimeve  

   Dëshminë  se gjate studimeve nuk ka perseritur (vertetim)

   

  Rezultatet do te shpallen me date 7.10.2019 .Studentët të cilët bëjnë kërkese dhe i plotësojnë kushtet do ta regjistrojne vitin( semestrin) pasi të marrin vendimin për lejim , ndërsa ata qe kane kryer pagesen me heret duhet te lajmerohen ne sherbimin e financave për kthim të mjeteve).

Arkiva e lajmeve

«tetor»
MaEnPrShDi
30 1 2 3456
78 9 10111213
14 15 16 17181920
21222324252627
28293031123
45678910