Njoftim për regjistrim të semestrit

    Lajmërohen Studentët e Fakultetit Ekonomik të studimeve Bachelor dhe Master se regjistrimi i semestrit veror për vitin akademik 2018/2019 fillon me datën 05.02.2019 deri me datën 20.02.2019
    Në këtë afat, studentëve të cilët nuk arritur që ta regjistrojnë semestrin dimëror 2018/2019 në kohën e duhur, u mundesohet regjistrimi I dy semestrave (dimëror dhe veror 2018/2019), si dhe pagesa e borgjeve eventuale të semestrave të papaguar nga vitet akademike paraprake.

    Të gjithë studentët që dëshirojnë të diplomojnë këtë vit akademik duhet ta bëjnë regjistrimin e semestrave për vitin akademik 2018/2019.Studentet që nuk i kane të regjistruar semestrat nuk mund të diplomojnë.

    Ju lutem ti përmbahuni afatit sepse nuk do të ketë afat shtesë.

    Nga Shërbimi Studentëve.

Arkiva e lajmeve

«tetor»
MaEnPrShDi
30 1 2 3456
78 9 10111213
14 151617181920
21222324252627
28293031123
45678910