Njoftim për studentët nivelit Master që t’i nënshtrohen provimeve diferenciale

  Provimet diferenciale, që duhet t’i nënshtrohen paraprakisht studentët para komisioneve në afatin e provimeve Qershor dhe Shtator 2020, sipas departamenteve.

  1.   Studentët të cilët kanë aplikuar në  Departamentin Banka, Financa dhe Kontabilitet do t’i  nënshtrohen këtyre provimeve

   

  1.      Financa;                   ( prof .asoc.dr.  Driton Balaj) , [email protected]

  2.      Tregjet Financiare; ( prof .asoc .dr  Safet Merovci), [email protected]

  3.      Financa Publike;     ( prof.asoc. dr. Drita Konxheli), [email protected]

  4.      Auditim .                  (prof dr. Hysen Ismaili ),             [email protected]

   

  Anëtaret e Komisionit:

  1.      prof. asoc.dr Driton Balaj

  2.      prof. asoc dr Drita Koxheli

  3.      prof dr. Hysen Ismaili

   

  2.        Studentët të cilët kanë aplikuar në  Departamentin  Menaxhment dhe Informatike do t’i nështrohen këtyre provimeve:

   

  1.      Menaxhimi i resurseve humane; ( prof. asoc .dr .Ymer Havolli, [email protected]

  2.      Menaxhimi I  BVM-së;                    ( prof.dr. Besnik Krasniqi),     [email protected]

  3.      Menaxhimi  Strategjik;                   ( prof .dr. Enver Kutlovci )      [email protected]

  4.      Biznesi Elektronik.                           (prof .dr . Mihane Berisha)    [email protected]

   

   

  Anëtaret e Komisionit:

  1.      prof.dr Besnik Krasniqi

  2.      prof. asoc dr. Ymer Havolli

  3.      prof dr.Enver Kutllovci

   

  3.              Studentët të cilët kanë aplikuar në  Departamentin e Marketing-ut do t’i nështrohen këtyre provimeve :

   

  1.      Kërkimet e  Marketingut ;   ( prof.dr .Ramiz Livoreka )   [email protected]

  2.      Promocion;                            ( prof.asoc.dr Fatos Ukaj )   [email protected]

  3.      Menaxhimi i produketeve;  (prof .asoc .dr .Besim Beqaj)  [email protected]

  4.      Menaxhimi i Çmimeve.         ( prof.dr .Ramiz Livoreka )   [email protected]

   

  Anëtaret e Komisionit:

  1.      Prof dr. Nail Reshidi

  2.      Prof. asoc. dr Visar Rrsutemi

  3.      Prof .dr Ramiz Livoreka

   

  4.        Studentët të cilët kanë aplikuar në  Departamentin  e Ekonomiks-it  do t’i nështrohen këtyre provimeve:

   

  1.      Makreokonomi  II ;                ( prof.dr asoc. Driton Qehaja) [email protected]

  2.      Ekonomiksi Nderkombetar; ( prof.dr asoc  .Petrit Gashi )   [email protected]

  3.      Ekonometri ;                           ( prof.dr . Ajet Ahemti)              [email protected]

  4.      Mikroekonomi II .                  ( prof .dr . Florentina Xhelili)    [email protected]

   

  Anëtaret e Komisionit:

  1.      Prof.dr asoc.  Driton Qehaja  

  2.      Prof dr. asoc . Mrika Kotorri

  3.      Prof dr .Florentina Xhelili

   

   

  Për informata të hollësishme për planprogramet mësimore (syllabuseve)  dhe materialit mësimor për lëndët që studentët duhet t'i nënshtrohen provimeve, Ju lutem kontaktoni me email  profesorët e lëndëve.

   

  Ju falemindërojme për mirëkuptimin dhe bashkëpunimin tuaj.

   
Arkiva e lajmeve

«gusht»
MaEnPrShDi
27 2829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456