Njoftim për studentët të cilët nuk janë pranuar, por që kanë kaluar pragun e kalueshmërisë, në afatin e dytë në konkursin për pranim të studentëve për vitin akademik 2019/2020.

  Njoftohen studentët të cilët nuk janë pranuar, por që  kanë kaluar pragun e kalueshmërisë në afatin e dytë të konkursit për pranim të studentëve në programet : Banka ,Financa dhe Kontabilitet;  Menaxhment;  Marketing dhe  Ekonomiks , mund shprehin intertesim për  pranim  si student me korrospodencë në  programet në të cilat nuk janë  plotësuar vendet e parapara me konkursin plotësues për nivelin bachelor 2019/20.  Përzgjedhja e  studenteve të interesuar për kalimin në këto programe do të bëhet sipas rangimit të numrit maksimal të pikëve të fituara nga kandidatët në bazë të rezultateve përfundimtare.

  Në programin e studimeve Kontabilitet kanë mbetur njëzetekatër (24) vende të paplotësuara  në studime të rregullta ( student i rregullt), andaj te gjithë studentet që kanë kaluar pragun e kalueshmërisë nga të gjitha programet e studimeve mund të pranohem në bazë të rangimit të numrit maksimal të pikëve të fituara nga kandidatët në bazë të rezultateve përfundimtare.   .

   Të gjithë studentet e interesuar për pranim si student me korrospodence dhe të rregullt ( programi Kontabilitet ) duhet të dorzojnë kërkesën, në arkivën e Fakultetit Ekonomik me date 02 dhe 03.10.2019

   

  Rezultatet e përzgjedhjes së kandidatëve do të publikohen në webfaqen e Fakultetit Ekonomik

Arkiva e lajmeve

«maj»
MaEnPrShDi
27282930 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25 262728293031
1234567