Rezultati i provimit pranues për studime të doktorates 2017/2018

  Rezultati i provimit pranues per studime të doktorates 2017/2018. Studentet e pranuar në studime të doktorates 2017/2018 sipas drejtimeve :

   

  Studentet e pranuar në studime të doktorates 2017/2018 sipas drejtimeve   

     

  Drejtimi: Menachment dhe Informatikë-Studentë te pranuar

   

   

  1

  Albanë Rexhep Gashi

   

   

   

   

   

   

     

  2

  Elizabeta Bafti Murati

     

  3

  Rezehana Eljasah Hasani

     

  4

  Vedat Xhevdet Morina

     
   

   

   

   

   

   

   

   

     

  Drejtimi: Ekonomiks-Studentë te pranuar

     

  1

  Hajdar Hamid Korbi

     
                     
                     

  Në drejtimin Banka,Financa dhe Kontabilitet, asnjë kandidat nuk i plotëson kriteret e pikës 6 të Konkursit.

  Në drejtimin Marketing, asnjë kandidat nuk i plotëson kriteret e pikës 6 të Konkursit.

   Komisioni :

  1. Prof.Asoc.Dr.Ymer Havolli - Kryetar i komisionit ________________________

  2.Prof.Asoc.Dr.Drita Konxheli – anëtare _____________________________________

  3.Prof.Ass.Dr.Driton Balaj – anëtar _________________________________________

  4.Prof.Asoc.Dr.Rrustem Asllanaj- anëtar _____________________________________

  5.Prof.Asoc.Dr.Besnik Krasniqi- anëtar ______________________________________

  6.Prof.Dr.Berim Ramosaj – anëtar __________________________________________

  7.Prof.Dr.Nail Reshidi – anëtar _____________________________________________

  8.Prof.Ass.Dr.Hykmete Bajrami- anëtare _____________________________________

  9.Prof.Ass.Dr.Visar Rrustemi- anëtar ________________________________________

  10.Prof.Asoc.Dr.Mrika Kotorri- anëtare ______________________________________

  11.Prof.Asoc.Dr.Valentin Toqi- anëtar _______________________________________

  12. Prof.Asoc.Der.Petrit Gashi- anëtar _______________________________________


  Për detajet rreth vlerësimit për secilën pjesë, kilkoni
  ketu.

Arkiva e lajmeve

«shtator»
MaEnPrShDi
2728293031 12
345 6 789
1011 12 13141516
1718 1920 212223
24252627282930
1234567