• VIZIONI

    Përgatitja e burimeve njerëzore për nevojat aktuale të ekonomisë.


Vazhdohet afati i paraqitjes se provimeve

Njoftohen studentet e studimeve Bachelor dhe Master se vazhdohet afati per paraqitjen e provimeve,  afati do te jete i hapur vetem me daten 15.04.2021  deri ne ora 15:00.

Më shumë

Paraqitja e provimeve Afati i Prillit - 2021

Lajmërohen studentët e Fakultetit Ekonomik të studimeve Bachelor  Master dhe Doktoratë se, paraqitja e provimeve për afatin e prillit 2021 do të bëhet nga data 02.04.2021 deri me 08.04.2021. ...

Më shumë

Raporti i Komisionit për Ndarjen e Bursave për Studentët e Universitetit të Prishtinës, për vitin akademik 2020-2021

Raporti i Komisionit për Ndarjen e Bursave për Studentët e Universitetit të Prishtinës, për vitin akademik 2020-2021

Më shumë

Mundësi Punësimi në ELKOS GROUP

Jeni në kërkim të një Karrierë?
Behu pjesë e ekipit ELKOS GROUP, me mundësi punësimi për këto drejtime:

Më shumë

Rihapet SEMS per zgjedhjen e lendeve Obligative dhe Zgjedhore

Njoftohen studentet e studimeve Bachelor dhe Master se eshte rihapur SEMS per zgjedhjen e lendeve Obligative dhe Zgjedhore.
SEMS do te jete i hapur deri me date  08.03.2021.
Më shumë