Mbahet trajnimin praktik për kontabilitetit përmes QuickBooks®

29 Maj 2023
SHARE

Studentët e Fakultetit Ekonomik kanë filluar trajnimin praktik të kontabilitetit përmes QuickBooks®, i cili po mbahet në sallat e fakultetit . Ky trajnim është realizuar nga kompania Melita&Partners, si rezultat i marrëveshjes së nënshkruar me Fakultetin Ekonomik. Përmes kësaj iniciative inovative, studentët do të pajisen me aftësi praktike të kontabilitetit duke ndërlidhur teorinë dhe praktikën përmes teknologjisë së aplikuar në botën reale.