Hapet afati i paraqitjes së Provimeve (Afati Shtatorit 2022)

27 Korrik 2022
SHARE

 

Lajmërohen studentët e Fakultetit Ekonomik të studimeve Bachelor,Master dhe Doktoratë  ,se paraqitja e provimeve për afatin e Shtatorit 2022
fillon me datë 27.07.2022 deri me 20.08.2022

Nga Shërbimi studentëve.