Hapet SEMS per zgjedhjen e lendeve Obligative dhe Zgjedhore

19 Shkurt 2021
SHARE

Njoftohen studentet e studimeve Bachelor dhe Master se eshte hapur SEMS per zgjedhjen e lendeve Obligative dhe Zgjedhore. 

SEMS do te jete i hapur nga data 19.02.2021  deri me daten 24.02.2021 .
 
 
 

 Veretje : Lenda e regjistruar nuk munde te fshihet , keshtu qe te keni kujdes gjate regjistrimit te lendes.