Njoftim për shtyrjen e provimeve për afatin e Shtatorit, dhe Mbrojtjes së punimeve të diplomës

12 Shtator 2021
SHARE

Të  nderuar studentë dhe profesorë

Bazuar në Vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës Nr. 01/35 datë 12.09.2021, për masat e reja anti-Covid 19, dhe vendimin e Rektoratit te UP”Hasan Prishtina” ju informojmë se :

- mbajtja e provimeve të afatit të Shtatorit, dhe

- mbrojtja e punimeve të diplomës në nivelin Master dhe Bachelor.

Do shtyhet deri pas datës 26.09.2021

Për detaje tjera ju informojmë me kohë.

Deri në vendimin e radhës, 


Ju urojmë shëndet e çdo të mirë!

Fakulteti Ekonomik.