Rezultatet përfundimtare të provimit pranues për regjistrimin e studentëve në studimet Master, për vitin akademik 2021/2022

15 Tetor 2021
SHARE

Rezultatet përfundimtare të provimit pranues për regjistrimin e studentëve në studimet Master, për vitin akademik 2021/2022.


Për të shikuar rezultatet ( kliko këtu)

Raporti i Ankesave (shkarko)

 

 

Shënim: Regjistrimi dhe fotografimi i studentëve të pranuar në vitin e parë të studimeve Master bëhet në Administratën Qendrore të Universitetit, më datë: 18.10.2021, duke filluar nga ora 09:00-12:00 dhe 13:00-15:00.