Tërheqja e ID kartelave per studentët e pranuar ne afatin plotësues (Baçelor -2021/22)

21 Tetor 2021
SHARE

Njoftohen studentët  e pranuar në afatin plotësues (Baçelor -2021/22) se kartelat janë gati dhe munde të lajmërohen nda data 22.10.2021  në administrat në Fakultetin Ekonomik tek sporteli i tyre përkatës për ti tërhequr.