Lista e Studentëve të cilët kanë paraqitur kërkesë për vazhdim të studimeve për Programin Ekonomiks

17 Nëntor 2021
SHARE


Studentët të cilët kanë paraqitur kërkesë për vazhdim të studimeve për drejtimin  ekonomiks ,dhe e kanë emrin në këto lista, të  lajmërohen nesër me datë 18.11.2021  ne sportelin nr. 6.

 

Per te shikuar listen kliko ketu