Lista e Studentëve të cilët kanë paraqitur kërkesë për vazhdim të studimeve

22 Nëntor 2021
SHARE

Lista e Studentëve të cilët kanë paraqitur kërkesë për vazhdim të studimeve 

Ekonomiks

Marketing

Menaxhment

Studentët të cilët kanë paraqitur kërkesë për vazhdim të studimeve ,dhe e kanë emrin në këto lista, duhet të  lajmërohen   ne sportelin e programit perkates ne administrate  nga data 23-25.11.2021 .

Studentet qe nuk lajmerohen sipas njoftimit me larte, nuk do te munde te paraqesin provimet e afatit te nentorit.