📣 WEBINAR “Studio në SHBA” / Datë: 17 Mars 2022, (e enjte) nga ora 10:00, në Google Meet

10 Mars 2022
SHARE

Të dashur studentë dhe ju të diplomuar,

Më 17 Mars 2022 (e enjte) nga ora 10:00 – 11:00, Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina" ju fton të bëheni pjesë e webinarit: Studio në SHBA.

Takoni virtualisht Znj. Rrezarta Fondaj nga AMERICAN ADVISING CENTER dhe përfitoni nga këshillat që do ti ofrojë, në mënyrë që të fuqizoni shkathtësit e nevojshme për aplikim në universitetet në ShBA. 

Modertaore: Znj. Rrezarta Fondaj - AMERICAN ADVISING CENTER

Webinari: Studio në SHBA, synon rrjetëzimin dhe  zhvillimin e shkathtësive në aplikimin në universitetet ndërkombëtare.

Përfitues: Studentët dhe të diplomuarit e Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina".

 

AAc - 17  M A R S  2022 - Agjenda.jpg

Për t’u bërë pjesë e webinarit, ju ftojmë të aplikoni përmes linkut ndërlidhës: https://tinyurl.com/yabs5zf6

 

Mos harroni të bashkoheni me ne në sesion virtual!

 

Klikoni në linkun ndërlidhës:

meet.google.com/adj-fggr-qft

 

Instaloni aplikacionin Google Meet në paisjen tuaj elektronike.

 

 RUAJE DATËN!