Rezultatet përfundimtare të provimit pranues për vitin akadmik 2022-23 në studimet Bachelor

26 Korrik 2022
SHARE

Rezultatet përfundimtare të provimit pranues për vitin akadmik 2022-23 në studimet Bachelor (kliko ketu)

 

Raporti i ankesave (kliko këtu)

 

- Regjistrimi i studentëve të pranuar bëhet në Administratën Qendrore me 1.09.2022 .

- Tërheqja e dokumentacionit nga kandidatët që nuk janë pranuar bëhet me datat 28,29.07.2022  dhe 1.08.2022 .