Hapet SEMS për paraqitjen e provimeve për Afatin e Nëntorit (2022)

01 Nëntor 2022
SHARE

Lajmërohen studentët e Fakultetit Ekonomik të studimeve Bachelor, Master dhe Doktoratë se paraqitja e provimeve për afatin e Nëntorit fillon prej 01.11.2022 deri me 08.11.2022

Në këtë afat studentët mund të paraqesin vetëm dy provime.

Nga Shërbimi studentëve.