Lajmërim mortor

13 Janar 2021
SHARE

Me pikëllim të thellë e njoftojmë stafin dhe studentët e Universitetit të Prishtinës dhe Fakultetit Ekonomik se ka ndërruar jetë prof. Arben Dërmaku. Profesori dhe kolegu ynë , me punën, shoqërinë dhe sjelljen e tij, gjithnjë ka qenë i dashur dhe  shembull.

 
Ngushëllime familjes, studentëve, kolegëve.
U prehtë në paqe, profesori Arben !