HAPET THIRRJA PËR BURSA PËR “SHKOLLËN DIMËRORE ONLINE DELIGHTFUL ISTANBUL”

14 Janar 2021
SHARE

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” hap thirrjen për aplikim për një bursë për “Shkollën Dimërore Online DELIGHTFUL ISTANBUL”,
organizuar nga Istanbul Aydın University.

 Studentët mund të zgjedhin një kurs nga tre kurset e ofruara:

 
- “Digital Marketing” - (Marketingu dixhital),
- “Current Issues in International Politics” – (Çështje aktuale në
Politikën Ndërkombëtare) dhe
- “Project Management” - (Menaxhimi i Projektit).Informacione më të hollësishme mund t’i gjeni në linkun www.delightful.istanbul.
 
Thirrja do të jetë e hapur deri me datën 14 janar 2021.
 
Për më shumë informacioni, klikoni këtu.