Hapet afati për regjistrim të semestrit veror 2020/21

08 Shkurt 2021
SHARE

Hapet SEMS për regjistrim të semestrit veror të vitit akademik 2020/21,  SEMS  do të jetë i hapur  nga data 08.02.2021 deri më datë 19.02.2021 dhe do të vlejë vetëm për  studentët të cilët e kanë regjistruar paraprakisht semestrin dimëror të vitit akademik 2020/21