Njoftim për paraqitje të provimeve në Doktoratë

25 Qershor 2021
SHARE

Ju njoftojme se,  nga sot  dt. 25.06.2021 deri me datë 28.06.2021(4 ditë) mund të bëni paraqitje të provimeve në doktoratë për afatin e qershorit 2021.

Njoftimi vlenë për gjeneratat 2017/2018/2019 dhe studentët që kanë të paguar semestrat për vitin 2020/2021

 

Orari i Provimeve (shkarko)