Konkurs për angazhim të bashkëpuntorëve të jashtëm për ligjërata dhe ushtrime në bazë të nevojave të njësive akademike të UP ''Hasan Prishtina", për vitin akademik 2021/22

28 Qershor 2021
SHARE

Konkurs për angazhim të bashkëpuntorëve të jashtëm për ligjërata dhe ushtrime në bazë të nevojave të njësive akademike të UP ''Hasan Prishtina", për vitin akademik 2021/22

Për të shikuar konkursin e plotë kliko këtu