Rezultatet preliminare për afatin e parë të konkursit në studime themelore-baqelor të vitit akademik 2022/2023

22 Korrik 2022
SHARE

 

 

Për te shikuar rezultatet e provimit pranues sipas programeve kliko këtu

 

Shënim:

- Kandidatët e pakënaqur me vlerësimin  mund të paraqesin  Ankesë  në Fakultetin Ekonomik, më së largu 48 orë pas publikimit të rezultateve preliminare.

- Ankesat pranohen me datë 23.07.2022(e shtune prej ores 10:00-14:00)  dhe me datë 25.07.2022( e hane 08;00-16:00). Pas këtij afati, ankesat nuk do të pranohen.

- Shqyrtimi i ankesave bëhet nga Komisioni për shqyrtimin e ankesave me datë 26.07.2022 ( e marte) , duke filluar nga ora 10.00,Amfiteatrin e MadhFakultetit Ekonomik  në prani të kandidatëve.