Prezantimin e publikimit të librit të përkthyer “Ekonomiksi Gjinor” të autores Joyce P. Jacobsen.

07 Nëntor 2022
SHARE

Fakulteti Ekonomik ju fton të merrni pjesë në prezantimin e publikimit të librit të përkthyer “Ekonomiksi Gjinor” të autores Joyce P. Jacobsen.

Në këtë ngjarje do të marrin pjesë Kryeshefja Ekzekutive e Agjencisë për Barazi Gjinore Znj. Edi Gusia, Kryeministri i Republikës së Kosovës Z.Albin Kurti, Prodekanja e Fakultetit Ekonomik Znj.Afërdita Berisha, Ambasadori i Qeverisë Suedeze në Kosovë Z.Jonas Westerlund, Përfaqësuesja nga Fondacioni Friedrich Elbert Stiftung Znj.Rudina Nallbani Hoxha, dhe autorja e librit “The Economics of Gender” Znj.Joyce P. Jacobsen.

🗓️ 7 Nëntor 2022

⏰ 11:00 - 12:00

📍Amfiteatri i Madh i Fakultetit Ekonomik

 

 

Për të shikuar agjenden kliko këtu