• VIZIONI

    Përgatitja e burimeve njerëzore për nevojat aktuale të ekonomisë.
Njoftim për paraqitjen e provimeve për afatin e Janarit 2015 për Bachelor dhe Master.

Paraqitja e provimeve për afatin e Janarit  do të behët nga data: 22.12.2014 deri më 30.12.2014 përveq  studentëve që jane regjistruar për here të pare në vitin akade...

Më shumë

Konkurs për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2014-2015

Universiteti i Prishtinës, në bazë të Rregullores nr. 2/294 të datës 14.11.2014 për plotësim dhe ndryshim të Rregullores për ndarjen e bursave, pjesëmarrjen në konferenca shkencore nr. 3/542 dt. 19...

Më shumë

Zgjatja e afatit për regjistrimin e semestrit dimëror 2014/2015

Njoftohen studentët e sdudimeve Bachelor dhe Master,të cilët  nuk e kanë bërë regjistrimin e semestrit deri më tani se atë mundë të e bëjnë nga data 15.12.2014 deri me datë 19.12.2014.

Më shumë

Afat shtesë për fotografim për ID-kartel (Bachelor)

Njoftohen studentët e studimeve Bachelor të regjistruar në vitin akademik 2014/2015, të cilët nuk e kanë kryer procesin e fotografimit , afati i fundit për fotografim është sipas orarit në vijim :<...

Më shumë

Punë Praktike në ProCredit Bank ( Winter Internship 2014 )

Banka ProCredit është bankë zhvillimore e cila ofron shërbime të plota bankare.Fokusi ynë është ofrimi i shërbimeve për ndërmarrjet shumë të vogla, të vogladhe të mesme, sepse jemi të bindur që kët...

Më shumë