Planprogramet
Programi Banka dhe Financa
Publikuar me: 18/02/2022 Shkarko
Programi Menaxhment
Publikuar me: 18/02/2022 Shkarko
Programi Marketing
Publikuar me: 18/02/2022 Shkarko
Programi Kontabilitet
Publikuar me: 18/02/2022 Shkarko
Programi Ekonomiks
Publikuar me: 18/02/2022 Shkarko
Bsc in Applied Economics and Management
Publikuar me: 18/02/2022 Shkarko