• VIZIONI

    Përgatitja e burimeve njerëzore për nevojat aktuale të ekonomisë.


Vendim i Komisionit për lirim nga pagesa e semestrave për vitin akademik 2019-2020, për studentët e Universitetit të Prishtinës ''Hasan Prishtina''

Njoftohen studentët e Fakultetit Ekonomik, të cilët janë të liruar nga semestri për vitin akademik 2019/20, në bazë të vendimit të Universitetit të Prishtinës nr.1/266, datë 21.05.2020.

Më shumë

Hapet afati i paraqitjes së provimeve Afati i Qershorit 2020

Lajmërohen studentët e Fakultetit Ekonomik të studimeve Bachelor dhe Master, se paraqitja e provimeve për afatin e Qershorit 2020,
fillon prej 18.05.2020 deri me 01.06.2020.

Më shumë

NJOFTIM / Për hapjen e SEMS për regjistrim të semestrit veror të vitit akademik 2019/20

Njoftohen studentët e Universitetit të Prishtinës të cilët për herë të parë janë regjistruar në UP, para vitit akademik 2019/20 dhe që nuk i kanë kryer obligimet administrative për regjistrim të se...

Më shumë

Profesori i Fakultetit Ekonomik, Prof. Dr. Besnik Krasniqi shpallet Shkencëtari i Vitit

 Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) e ka shpallur profesorin e Fakultetit Ekonomik, Prof. Dr. Besnik Krasniqi “Shkencëtari i vitit 2019”.  Ky...

Më shumë

UDHËZUES Për procedurat lidhur me mbrojtjen virtuale të punimit të diplomës së masterit gjatë periudhës së pandemisë COVID-19

UDHËZUES Për procedurat lidhur me mbrojtjen virtuale të punimit të diplomës së masterit gjatë periudhës së pandemisë COVID-19.

 
 

Më shumë