Hapet SEMS për paraqitjen e provimeve për Afatin e Nëntorit (2023)

24 Nëntor 2023
SHARE

Lajmërohen studentët e Fakultetit Ekonomik të studimeve Bachelor, Master dhe Doktoratë se paraqitja e provimeve për afatin e Nëntorit fillon prej 24.11.2023 deri me 01.12.2023

Në këtë afat studentët mund të paraqesin vetëm dy provime.

Nga Shërbimi studentëve.