Hapet SEMS per zgjedhjen e lendeve Obligative dhe Zgjedhore per Studimet Master

26 Tetor 2021
SHARE

Njoftohen studentet e studimeve Master se eshte hapur SEMS per zgjedhjen e lendeve Obligative dhe Zgjedhore. 

 

Veretje : Lenda e regjistruar nuk munde te fshihet , keshtu qe te keni kujdes gjate regjistrimit te lendes.