Vazhdohet afati i paraqitjes së provimeve për afatin e Qershorit 2023

23 Maj 2023
SHARE

Lajmërohen studentët e Fakultetit Ekonomik të studimeve Bachelor,Master dhe Doktorate se vazhdohet  afati i  paraqitjes  se provimeve për afatin e Qershorit   2023, deri me datën 28.05.2023.