Hapet SEMS për regjistrim të semestrit Dimëror 2023/24

22 Shtator 2023
SHARE

Lajmërohen Studentët e Fakultetit Ekonomik të studimeve Bachelor ,Master dhe Doktoraturë se afati i regjistrimit të  semestrit  dimeror 2023/2024 fillon me datën 21.09.2023 deri me datën 30.09.2023

 

 

Nga Shërbimi studentëve.